Rijscholen in Slootdorp

1 rijschool gevonden in Slootdorp

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Slootdorp of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Slootdorp zoals Hippolytushoef, Kolhorn, Kreileroord, Middenmeer, Slootdorp, Westerland, Wieringerwaard, of Wieringerwerf dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Slootdorp

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Slootdorp ook een aantal rijscholen. In Hippolytushoef (2), Middenmeer (3), Slootdorp (1), Wieringerwaard (2), en Wieringerwerf (2) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Slootdorp geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Slootdorp heb je in Slootdorp. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Middenmeer. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Middenmeer op 48%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Slootdorp of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Slootdorp
kaart rijscholen Slootdorp

Statistieken voor Slootdorp

1

rijscholen

69%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Slootdorp

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Slootdorp en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Slootdorp en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Slootdorp zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Slootdorp

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Slootdorp?

  Er is 1 rijschool in Slootdorp waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Slootdorp?

  De beste rijschool van Slootdorp is Rijschool Blankers met een gemiddeld slagingspercentage van 69%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Slootdorp?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Slootdorp is 69%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Slootdorp?

  Een rijles bij een rijschool in Slootdorp kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Slootdorp volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Slootdorp kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Slootdorp en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Slootdorp rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Slootdorp te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Slootdorp heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.