Rijscholen in Sluiskil

1 rijschool gevonden in Sluiskil

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Sluiskil of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Sluiskil, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Sluiskil werken ook in plaatsen als Axel, Hoek, Philippine, Sluiskil, Spui, Terneuzen, Westdorpe, Zaamslag, of Zuiddorpe

Slagingskans in Sluiskil

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Sluiskil ook een aantal rijscholen. In Axel (1), Sluiskil (1), en Terneuzen (9) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Sluiskil geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Terneuzen het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 60%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Sluiskil.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Terneuzen. Daar zijn 9 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Terneuzen op 60%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Sluiskil of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Sluiskil

Statistieken voor Sluiskil

1

rijscholen

54%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Sluiskil en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Sluiskil zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Sluiskil

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Sluiskil?

  Er is 1 rijschool in Sluiskil waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Sluiskil?

  De beste rijschool van Sluiskil is Rijschool Martin met een gemiddeld slagingspercentage van 54%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Sluiskil?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Sluiskil is 54%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Sluiskil?

  Een rijles bij een rijschool in Sluiskil kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Sluiskil volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Sluiskil kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Sluiskil en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Sluiskil rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Sluiskil te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Sluiskil heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.