rijschool Sluiskil

Rijlessen in Sluiskil volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Sluiskil

0 KM
16 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Sluiskil en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.2963197,3.8511559

Rijles in Sluiskil volgen

kaart rijscholen Sluiskil

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Sluiskil of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Sluiskil, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Sluiskil werken ook in plaatsen als Axel, Hoek, Philippine, Sluiskil, Spui, Terneuzen, Westdorpe, Zaamslag, of Zuiddorpe

Slagingskans in Sluiskil

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Sluiskil ook een aantal rijscholen. In Axel (1), Sluiskil (1), en Terneuzen (9) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Sluiskil geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Terneuzen het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 60%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Sluiskil.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Terneuzen. Daar zijn 9 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Terneuzen op 60%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Sluiskil of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!