rijschool Smakt

Rijlessen in Smakt volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Smakt

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Smakt en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.5681813,6.0045218

Rijles in Smakt volgen

kaart rijscholen Smakt

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Smakt of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bergen, Geysteren, Groeningen, Heide, Holthees, Leunen, Maashees, Merselo, Oirlo, Oostrum, Overloon, Sambeek, Smakt, Stevensbeek, Venray, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanssum, of Well woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Smakt. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Smakt

In Smakt zelf is geen rijschool gevestigd, maar je kunt altijd in de omgeving terecht voor rijlessen. Zo hebben we in Bergen (3), Merselo (1), Oostrum (2), Sambeek (1), en Venray (15) rijscholen voor je gevonden waar je je rijbewijs kunt halen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Smakt voor het behalen van je rijbewijs kan je het beste naar Bergen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 69%.

Mocht je in Smakt wonen, dan is Venray de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 15 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 59% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Smakt. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
We wensen je heel veel rijplezier!