Rijscholen in Snelrewaard

1 rijschool gevonden in Snelrewaard

Ben je op zoek naar een rijschool in Snelrewaard of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Snelrewaard woont of in de buurt zoals in Benschop, Driebruggen, Harmelen, Hekendorp, IJsselstein, Linschoten, Lopik, Montfoort, Oudewater, Papekop, Polsbroek, Snelrewaard, Vlist, Waarder, of Woerden, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Snelrewaard

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Snelrewaard ook een aantal rijscholen. In Driebruggen (2), Harmelen (3), IJsselstein (16), Lopik (3), Montfoort (3), Oudewater (4), Snelrewaard (1), Waarder (1), en Woerden (9) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Snelrewaard geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Snelrewaard heb je in Harmelen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 71%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is IJsselstein. Daar zijn 16 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in IJsselstein op 57%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Snelrewaard of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Snelrewaard
kaart rijscholen Snelrewaard

Statistieken voor Snelrewaard

1

rijscholen

27%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Snelrewaard en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Snelrewaard zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Snelrewaard

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Snelrewaard?

  Er is 1 rijschool in Snelrewaard waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Snelrewaard?

  De beste rijschool van Snelrewaard is Telstar met een gemiddeld slagingspercentage van 27%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Snelrewaard?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Snelrewaard is 27%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Snelrewaard?

  Een rijles bij een rijschool in Snelrewaard kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Snelrewaard volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Snelrewaard kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Snelrewaard en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Snelrewaard rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Snelrewaard te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Snelrewaard heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.