Rijscholen in Soest

11 rijscholen gevonden in Soest

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Soest of omgeving! Of je nou in Soest woont of in de buurt zoals in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunschoten-Spakenburg, Den Dolder, Hollandsche Rading, Hoogland, Lage Vuursche, Soest, of Soesterberg, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Soest

Hier tref je een overzicht van alle 11 rijscholen in Soest waaruit je kunt kiezen.

Gemiddeld doen rijscholen het in Soest iets minder goed dan collega`s in de rest van Nederland. Hier ligt het slagingspercentage gemiddeld 3% lager.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Soest een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Soest

Statistieken voor Soest

11

rijscholen

54%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Soest bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Soest zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Soest

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Soest?

  Er zijn 11 rijscholen in Soest waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Soest?

  De beste rijschool van Soest is Verkeersschool M. Los met een gemiddeld slagingspercentage van 90%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Soest?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Soest is 54%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Soest?

  Een rijles bij een rijschool in Soest kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Soest volgen?

  Bij een van de 11 rijscholen in Soest kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Soest en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Soest rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Soest te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Soest heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.