rijschool Sondel

Rijlessen in Sondel volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Sondel

0 KM
16 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Sondel en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.8711433,5.5976085

Rijles in Sondel volgen

kaart rijscholen Sondel

Ben je op zoek naar een rijschool in Sondel of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Sondel, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Sondel werken ook in plaatsen als Balk, Elahuizen, Harich, Kolderwolde, Lemmer, Nijemirdum, Oudega, Oudemirdum, Rijs, Ruigahuizen, Sloten, Sondel, Tjerkgaast, of Wijckel

Hoogste kans van slagen in de buurt van Sondel

Er is geen rijschool in Sondel gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Balk (2), Lemmer (5), Oudega (2), en Tjerkgaast (1) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Sondel voor het behalen van je rijbewijs kan je het beste naar Balk uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 66%.

Mocht je in Sondel wonen, dan is Lemmer de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 5 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 63% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Sondel. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!