Rijscholen in Spankeren

1 rijschool gevonden in Spankeren

Ben je op zoek naar een rijschool in Spankeren of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Angerlo, Baak, Bronkhorst, Brummen, De Steeg, Dieren, Doesburg, Drempt, Eerbeek, Ellecom, Giesbeek, Hall, Laag-Soeren, Leuvenheim, Olburgen, Rha, Rheden, Spankeren, Steenderen, of Toldijk woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Spankeren. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Spankeren

In Spankeren is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Angerlo (1), Baak (1), Brummen (6), De Steeg (1), Dieren (4), Doesburg (6), Drempt (1), Rheden (3), Spankeren (1), en Steenderen (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Steenderen het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 75%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Spankeren.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Doesburg. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Doesburg op 59%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Spankeren of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Spankeren

Statistieken voor Spankeren

1

rijscholen

74%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Spankeren en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Spankeren zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Spankeren

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Spankeren?

  Er is 1 rijschool in Spankeren waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Spankeren?

  De beste rijschool van Spankeren is Onetwodrive met een gemiddeld slagingspercentage van 74%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Spankeren?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Spankeren is 74%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Spankeren?

  Een rijles bij een rijschool in Spankeren kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Spankeren volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Spankeren kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Spankeren en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Spankeren rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Spankeren te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Spankeren heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.