Rijscholen in Spijkenisse

26 rijscholen gevonden in Spijkenisse

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Spijkenisse of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Abbenbroek, Botlek, Geervliet, Goudswaard, Heenvliet, Hekelingen, Hoogvliet, Nieuw-Beijerland, Oud-Beijerland, Pernis, Piershil, Poortugaal, Rhoon, Schiedam, Simonshaven, Spijkenisse, Vlaardingen, Vondelingenplaat, of Zuidland woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Spijkenisse. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Spijkenisse

In Spijkenisse zijn heel veel rijscholen te vinden. We hebben maar liefst 26 leslocaties gevonden waar je kunt beginnen met het volgen van rijlessen.

Het gemiddelde slagingspercentage in Spijkenisse ligt met 51% heel wat lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let er dus goed op wanneer je een rijschool uitkiest dat deze goede recensies heeft en een slagingspercentage dat niet te ver onder het gemiddelde (57%) van Nederland ligt .

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Spijkenisse gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Spijkenisse

Statistieken voor Spijkenisse

26

rijscholen

51%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Spijkenisse bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Spijkenisse zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Spijkenisse

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Spijkenisse?

  Er zijn 26 rijscholen in Spijkenisse waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Spijkenisse?

  De beste rijschool van Spijkenisse is Rijschool The Challenge met een gemiddeld slagingspercentage van 84%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Spijkenisse?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Spijkenisse is 51%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Spijkenisse?

  Een rijles bij een rijschool in Spijkenisse kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Spijkenisse volgen?

  Bij een van de 26 rijscholen in Spijkenisse kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Spijkenisse en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Spijkenisse rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Spijkenisse te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Spijkenisse heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.