Rijscholen in Standdaarbuiten

1 rijschool gevonden in Standdaarbuiten

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Standdaarbuiten of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Standdaarbuiten woont of in de buurt zoals in Bosschenhoofd, Etten-Leur, Fijnaart, Hoeven, Klundert, Made, Moerdijk, Noordhoek, Oud Gastel, Oudemolen, Oudenbosch, Roosendaal, Stampersgat, Standdaarbuiten, Zegge, of Zevenbergen, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Standdaarbuiten

In Standdaarbuiten is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Etten-Leur (18), Fijnaart (1), Hoeven (3), Klundert (1), Made (2), Moerdijk (1), Oud Gastel (3), Roosendaal (14), Standdaarbuiten (1), en Zevenbergen (2) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Standdaarbuiten uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Etten-Leur. Daar zijn 18 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Etten-Leur op 45%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Standdaarbuiten of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Standdaarbuiten

Statistieken voor Standdaarbuiten

1

rijscholen

69%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Standdaarbuiten en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Standdaarbuiten zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Standdaarbuiten

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Standdaarbuiten?

  Er is 1 rijschool in Standdaarbuiten waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Standdaarbuiten?

  De beste rijschool van Standdaarbuiten is Autorijschool Lian met een gemiddeld slagingspercentage van 69%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Standdaarbuiten?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Standdaarbuiten is 69%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Standdaarbuiten?

  Een rijles bij een rijschool in Standdaarbuiten kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Standdaarbuiten volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Standdaarbuiten kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Standdaarbuiten en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Standdaarbuiten rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Standdaarbuiten te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Standdaarbuiten heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.