Rijscholen in Steenderen

1 rijschool gevonden in Steenderen

Ben je op zoek naar een rijschool in Steenderen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Baak, Bronkhorst, Brummen, Dieren, Doesburg, Drempt, Ellecom, Hall, Hoog-Keppel, Hummelo, Laag-Keppel, Leuvenheim, Olburgen, Rha, Spankeren, Steenderen, Toldijk, Vierakker, Wichmond, of Zutphen woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Steenderen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Steenderen

We hebben in Steenderen maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Steenderen kunnen kijken, zoals in Baak (1), Brummen (6), Dieren (4), Doesburg (6), Drempt (1), Hummelo (1), Laag-Keppel (1), Spankeren (1), Steenderen (1), Vierakker (1), en Zutphen (12).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Steenderen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 75%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zutphen. Daar zijn 12 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zutphen op 60%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Steenderen of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Steenderen

Statistieken voor Steenderen

1

rijscholen

75%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Steenderen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Steenderen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Steenderen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Steenderen?

  Er is 1 rijschool in Steenderen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Steenderen?

  De beste rijschool van Steenderen is Autorijschool Gert Maalderink met een gemiddeld slagingspercentage van 75%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Steenderen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Steenderen is 75%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Steenderen?

  Een rijles bij een rijschool in Steenderen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Steenderen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Steenderen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Steenderen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Steenderen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Steenderen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Steenderen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.