Rijscholen in Steensel

1 rijschool gevonden in Steensel

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Steensel of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bergeijk, Duizel, Eersel, Eindhoven, Hapert, Hoogeloon, Knegsel, Riethoven, Steensel, Valkenswaard, Veldhoven, Vessem, Waalre, Westerhoven, of Wintelre woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Steensel. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Steensel

We hebben in Steensel maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Steensel kunnen kijken, zoals in Bergeijk (5), Duizel (2), Eersel (1), Eindhoven (84), Hapert (2), Hoogeloon (1), Knegsel (1), Riethoven (1), Steensel (1), Valkenswaard (5), Veldhoven (20), Waalre (4), en Wintelre (2).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Steensel uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 77%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Eindhoven. Daar zijn 84 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Eindhoven op 61%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Steensel of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Steensel
kaart rijscholen Steensel

Statistieken voor Steensel

1

rijscholen

77%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Steensel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Steensel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Steensel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Steensel?

  Er is 1 rijschool in Steensel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Steensel?

  De beste rijschool van Steensel is Verkeersschool Meurs met een gemiddeld slagingspercentage van 77%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Steensel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Steensel is 77%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Steensel?

  Een rijles bij een rijschool in Steensel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Steensel volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Steensel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Steensel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Steensel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Steensel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Steensel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.