Rijscholen in Steenwijkerwold

1 rijschool gevonden in Steenwijkerwold

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Steenwijkerwold of omgeving! Woon je niet in Steenwijkerwold, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Steenwijkerwold werken ook in plaatsen als Baars, Basse, Blesdijke, De Blesse, De Bult, De Pol, Eesveen, Giethoorn, IJsselham, Kalenberg, Kallenkote, Marijenkampen, Nijensleek, Oldemarkt, Onna, Paasloo, Peperga, Scheerwolde, Steenwijk, Steenwijkerwold, Steggerda, Tuk, Wetering, Willemsoord, Witte Paarden, of Zuidveen

Slagingskans in Steenwijkerwold

In Steenwijkerwold is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Oldemarkt (1), Steenwijk (5), Steenwijkerwold (1), Tuk (1), en Willemsoord (2) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Oldemarkt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 77%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Steenwijkerwold.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Steenwijk. Daar zijn 5 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Steenwijk op 65%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Steenwijkerwold of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Steenwijkerwold
kaart rijscholen Steenwijkerwold

Statistieken voor Steenwijkerwold

1

rijscholen

63%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Steenwijkerwold

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Steenwijkerwold en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Steenwijkerwold en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Steenwijkerwold zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Steenwijkerwold

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Steenwijkerwold?

  Er is 1 rijschool in Steenwijkerwold waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Steenwijkerwold?

  De beste rijschool van Steenwijkerwold is Autorijschool Profiplus met een gemiddeld slagingspercentage van 63%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Steenwijkerwold?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Steenwijkerwold is 63%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Steenwijkerwold?

  Een rijles bij een rijschool in Steenwijkerwold kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Steenwijkerwold volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Steenwijkerwold kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Steenwijkerwold en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Steenwijkerwold rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Steenwijkerwold te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Steenwijkerwold heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.