Rijscholen in Stellendam

3 rijscholen gevonden in Stellendam

Ben je op zoek naar een rijschool in Stellendam of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Stellendam zoals Goedereede, Hellevoetsluis, Kinderdijk, Melissant, Ouddorp, Rockanje, of Stellendam dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Stellendam

We hebben 3 rijscholen in Stellendam voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 61%. Mocht er in Stellendam geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Hellevoetsluis (11), Ouddorp (2), Rockanje (2), en Stellendam (3). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Stellendam aanbieden.

In Ouddorp ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 85%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Stellendam.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hellevoetsluis. Daar zijn 11 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hellevoetsluis op 57%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Stellendam. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Stellendam

Statistieken voor Stellendam

3

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Stellendam en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Stellendam zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Stellendam

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Stellendam?

  Er zijn 3 rijscholen in Stellendam waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Stellendam?

  De beste rijschool van Stellendam is Autorijschool Roos t.h.o.d.n. NXXT met een gemiddeld slagingspercentage van 69%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Stellendam?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Stellendam is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Stellendam?

  Een rijles bij een rijschool in Stellendam kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Stellendam volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Stellendam kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Stellendam en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Stellendam rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Stellendam te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Stellendam heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.