Rijscholen in Stolwijk

2 rijscholen gevonden in Stolwijk

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Stolwijk of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Stolwijk zoals Alblasserdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Heerjansdam, Heinenoord, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Noorden, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, Stolwijk, of Zwijndrecht dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Stolwijk

In Stolwijk hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 53% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Alblasserdam (8), Barendrecht (28), Capelle aan den IJssel (22), Haastrecht (2), Heerjansdam (2), Heinenoord (2), Hendrik-Ido-Ambacht (10), Krimpen aan de Lek (1), Krimpen aan den IJssel (8), Rhoon (10), Ridderkerk (14), Rotterdam (303), Stolwijk (2), en Zwijndrecht (16) rijscholen gevonden die in Stolwijk rijlessen verzorgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Stolwijk heb je in Alblasserdam. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 64%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rotterdam. Daar zijn 303 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rotterdam op 44%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Stolwijk. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Stolwijk
kaart rijscholen Stolwijk

Statistieken voor Stolwijk

2

rijscholen

53%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Stolwijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Stolwijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Stolwijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Stolwijk?

  Er zijn 2 rijscholen in Stolwijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Stolwijk?

  De beste rijschool van Stolwijk is Rijschool Dunnewold met een gemiddeld slagingspercentage van 56%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Stolwijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Stolwijk is 53%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Stolwijk?

  Een rijles bij een rijschool in Stolwijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Stolwijk volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Stolwijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Stolwijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Stolwijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Stolwijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Stolwijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.