Rijscholen in Stompetoren

1 rijschool gevonden in Stompetoren

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Stompetoren of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost, Bovenkarspel, Broek in Waterland, Den Burg, Den Ilp, Diemen, Duivendrecht, Hensbroek, Landsmeer, Leimuiden, Oostzaan, Schoorl, Stompetoren, Uithoorn, Watergang, Zaandam, of Zuiderwoude woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Stompetoren. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Stompetoren

In Stompetoren is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Amsterdam (197), Amsterdam-Zuidoost (23), Bovenkarspel (3), Broek in Waterland (1), Diemen (7), Duivendrecht (2), Hensbroek (1), Landsmeer (1), Oostzaan (2), Schoorl (1), Stompetoren (1), Uithoorn (6), en Zaandam (36) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Stompetoren heb je in Oostzaan. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 72%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amsterdam. Daar zijn 197 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amsterdam op 56%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Stompetoren of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Stompetoren

Statistieken voor Stompetoren

1

rijscholen

64%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Stompetoren en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Stompetoren zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Stompetoren

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Stompetoren?

  Er is 1 rijschool in Stompetoren waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Stompetoren?

  De beste rijschool van Stompetoren is Autorijschool Antifaal met een gemiddeld slagingspercentage van 64%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Stompetoren?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Stompetoren is 64%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Stompetoren?

  Een rijles bij een rijschool in Stompetoren kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Stompetoren volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Stompetoren kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Stompetoren en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Stompetoren rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Stompetoren te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Stompetoren heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.