Rijscholen in Stroe

3 rijscholen gevonden in Stroe

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Stroe of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Stroe zoals Barneveld, Garderen, Harskamp, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Putten, Stroe, of Voorthuizen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Stroe

Er zijn in Stroe 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 67%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Barneveld (12), Harskamp (1), Putten (6), Stroe (3), en Voorthuizen (3) een aantal rijscholen die rijlessen in Stroe aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Stroe heb je in Stroe. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 67%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Barneveld. Daar zijn 12 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Barneveld op 62%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Stroe. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Stroe

Statistieken voor Stroe

3

rijscholen

67%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Stroe en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Stroe zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Stroe

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Stroe?

  Er zijn 3 rijscholen in Stroe waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Stroe?

  De beste rijschool van Stroe is Autorijschool Anja Leroy met een gemiddeld slagingspercentage van 88%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Stroe?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Stroe is 67%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Stroe?

  Een rijles bij een rijschool in Stroe kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Stroe volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Stroe kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Stroe en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Stroe rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Stroe te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Stroe heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.