Rijscholen in Ter Aar

3 rijscholen gevonden in Ter Aar

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Ter Aar of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Ter Aar woont of in de buurt zoals in Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Giessenburg, Leimuiden, Leimuiderbrug, Nieuwe Wetering, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noorden, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Roelofarendsveen, Ter Aar, Vrouwenakker, Weteringbrug, Woubrugge, Zevenhoven, of Zwammerdam, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Ter Aar

We hebben 3 rijscholen in Ter Aar voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 58%. Mocht er in Ter Aar geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Alphen aan den Rijn (24), Giessenburg (1), Nieuwe Wetering (1), Nieuwkoop (4), Oude Wetering (1), Rijnsaterwoude (1), Roelofarendsveen (3), Ter Aar (3), Woubrugge (2), en Zwammerdam (1). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Ter Aar aanbieden.

In Giessenburg ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 85%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Ter Aar.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Alphen aan den Rijn. Daar zijn 24 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Alphen aan den Rijn op 56%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Ter Aar. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Ter Aar
kaart rijscholen Ter Aar

Statistieken voor Ter Aar

3

rijscholen

58%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Ter Aar en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Ter Aar zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Ter Aar

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Ter Aar?

  Er zijn 3 rijscholen in Ter Aar waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Ter Aar?

  De beste rijschool van Ter Aar is Autorijschool CLEVER met een gemiddeld slagingspercentage van 59%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Ter Aar?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Ter Aar is 58%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Ter Aar?

  Een rijles bij een rijschool in Ter Aar kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Ter Aar volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Ter Aar kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Ter Aar en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Ter Aar rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Ter Aar te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Ter Aar heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.