Rijscholen in Terborg

1 rijschool gevonden in Terborg

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Terborg of omgeving! Woon je niet in Terborg, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Terborg werken ook in plaatsen als Azewijn, Braamt, Doetinchem, Etten, Gaanderen, Gendringen, Lengel, Netterden, Silvolde, Sinderen, Terborg, Ulft, Varsselder-Veldhunten, Varsseveld, Vethuizen, Voorst, Westendorp, Wijnbergen, of Zeddam

Slagingskans in Terborg

We hebben in Terborg maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Terborg kunnen kijken, zoals in Doetinchem (21), Etten (1), Gaanderen (1), Gendringen (1), Silvolde (6), Terborg (1), Ulft (2), Varsseveld (1), en Voorst (1).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Terborg heb je in Etten. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 90%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Doetinchem. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Doetinchem op 61%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Terborg of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Terborg
kaart rijscholen Terborg

Statistieken voor Terborg

1

rijscholen

48%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Terborg

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Terborg en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Terborg en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Terborg zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Terborg

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Terborg?

  Er is 1 rijschool in Terborg waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Terborg?

  De beste rijschool van Terborg is Autorijschool Content met een gemiddeld slagingspercentage van 48%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Terborg?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Terborg is 48%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Terborg?

  Een rijles bij een rijschool in Terborg kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Terborg volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Terborg kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Terborg en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Terborg rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Terborg te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Terborg heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.