Rijscholen in Tholen

4 rijscholen gevonden in Tholen

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Tholen of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bergen op Zoom, Halsteren, Lepelstraat, Nieuw-Vossemeer, Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Maartensdijk, of Tholen woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Tholen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Tholen

We hebben 4 rijscholen in Tholen voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 51%. Mocht er in Tholen geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Bergen op Zoom (19), Oud-Vossemeer (2), en Tholen (4). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Tholen aanbieden.

In Oud-Vossemeer ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 54%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Tholen.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Bergen op Zoom. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Bergen op Zoom op 53%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Tholen. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Tholen

Statistieken voor Tholen

4

rijscholen

51%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Tholen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Tholen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Tholen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Tholen?

  Er zijn 4 rijscholen in Tholen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Tholen?

  De beste rijschool van Tholen is Verkeersschool Van Der Meet met een gemiddeld slagingspercentage van 62%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Tholen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Tholen is 51%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Tholen?

  Een rijles bij een rijschool in Tholen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Tholen volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Tholen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Tholen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Tholen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Tholen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Tholen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.