Rijscholen in Thorn

2 rijscholen gevonden in Thorn

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Thorn of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Thorn woont of in de buurt zoals in Baexem, Beegden, Echt, Ell, Grathem, Haler, Heel, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Linne, Maasbracht, Neeritter, Ohé en Laak, Sint Joost, Stevensweert, Thorn, of Wessem, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Thorn

We hebben 2 rijscholen in Thorn voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 70%. Mocht er in Thorn geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Baexem (1), Beegden (2), Echt (3), Ell (1), Heel (1), Linne (2), Maasbracht (2), Thorn (2), en Wessem (1). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Thorn aanbieden.

In Wessem ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 100%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Thorn.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Echt. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Echt op 68%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Thorn. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Thorn
kaart rijscholen Thorn

Statistieken voor Thorn

2

rijscholen

70%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Thorn en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Thorn zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Thorn

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Thorn?

  Er zijn 2 rijscholen in Thorn waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Thorn?

  De beste rijschool van Thorn is Verkeersschool Ton Geelen met een gemiddeld slagingspercentage van 83%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Thorn?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Thorn is 70%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Thorn?

  Een rijles bij een rijschool in Thorn kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Thorn volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Thorn kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Thorn en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Thorn rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Thorn te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Thorn heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.