Rijscholen in Tiel

23 rijscholen gevonden in Tiel

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Tiel of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Tiel woont of in de buurt zoals in Alphen, Beneden-Leeuwen, Buren, Dreumel, Echteld, Erichem, Herwijnen, IJzendoorn, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Kesteren, Ochten, Ophemert, Tiel, Wadenoijen, Wamel, Zennewijnen, Zoelen, of Zoelmond, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Tiel

Hier tref je een overzicht van alle 23 rijscholen in Tiel waaruit je kunt kiezen.

Je hebt 8% meer kans van slagen bij een rijschool in Tiel (65%) dan in de rest van Nederland (57%). Dat gaat je zeker lukken!

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Tiel een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Tiel
kaart rijscholen Tiel

Statistieken voor Tiel

23

rijscholen

65%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Tiel

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Tiel en omgeving

alle rijscholen in Tiel bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Tiel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Tiel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Tiel?

  Er zijn 23 rijscholen in Tiel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Tiel?

  De beste rijschool van Tiel is Autorijschool Salih met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Tiel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Tiel is 65%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Tiel?

  Een rijles bij een rijschool in Tiel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Tiel volgen?

  Bij een van de 23 rijscholen in Tiel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Tiel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Tiel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Tiel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Tiel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.