Rijscholen in Tijnje

2 rijscholen gevonden in Tijnje

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Tijnje of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Tijnje, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Tijnje werken ook in plaatsen als Aldeboarn, Beetsterzwaag, Bontebok, Boornbergum, De Knipe, De Veenhoop, Drachten, Gersloot, Gorredijk, Heerenveen, Jonkerslân, Kortehemmen, Langezwaag, Lippenhuizen, Luinjeberd, Luxwoude, Nij Beets, Terband, Terwispel, Tijnje, of Tjalleberd

Slagingskans in Tijnje

Er zijn in Tijnje 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 80%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Beetsterzwaag (1), Boornbergum (1), Drachten (19), Gorredijk (3), Heerenveen (15), Lippenhuizen (1), en Tijnje (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Tijnje aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Tijnje heb je in Boornbergum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Drachten. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Drachten op 58%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Tijnje. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Tijnje
kaart rijscholen Tijnje

Statistieken voor Tijnje

2

rijscholen

80%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Tijnje

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Tijnje en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Tijnje en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Tijnje zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Tijnje

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Tijnje?

  Er zijn 2 rijscholen in Tijnje waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Tijnje?

  De beste rijschool van Tijnje is Autorijschool Maaike met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Tijnje?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Tijnje is 80%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Tijnje?

  Een rijles bij een rijschool in Tijnje kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Tijnje volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Tijnje kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Tijnje en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Tijnje rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Tijnje te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Tijnje heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.