Rijscholen in Tytsjerk

1 rijschool gevonden in Tytsjerk

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Tytsjerk of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Aldtsjerk, Burgum, Feanwâlden, Garyp, Gytsjerk, Hempens, Hurdegaryp, Leeuwarden, Lekkum, Miedum, Mûnein, Noardburgum, Oentsjerk, Readtsjerk, Ryptsjerk, Snakkerburen, Sumar, Suwâld, Teerns, Tytsjerk, Warstiens, Warten, of Wyns woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Tytsjerk. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Tytsjerk

In Tytsjerk is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Burgum (5), Feanwâlden (1), Gytsjerk (1), Hurdegaryp (2), Leeuwarden (44), Lekkum (2), Noardburgum (2), en Tytsjerk (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Gytsjerk het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 63%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Tytsjerk.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Leeuwarden. Daar zijn 44 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Leeuwarden op 56%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Tytsjerk of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Tytsjerk
kaart rijscholen Tytsjerk

Statistieken voor Tytsjerk

1

rijscholen

46%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Tytsjerk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Tytsjerk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Tytsjerk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Tytsjerk?

  Er is 1 rijschool in Tytsjerk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Tytsjerk?

  De beste rijschool van Tytsjerk is Autorijschool Hoekstra met een gemiddeld slagingspercentage van 46%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Tytsjerk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Tytsjerk is 46%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Tytsjerk?

  Een rijles bij een rijschool in Tytsjerk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Tytsjerk volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Tytsjerk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Tytsjerk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Tytsjerk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Tytsjerk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Tytsjerk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.