Rijscholen in Uden

9 rijscholen gevonden in Uden

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Uden of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Uden zoals Boekel, Erp, Nistelrode, Odiliapeel, Uden, Veghel, Volkel, Vorstenbosch, of Zeeland dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Uden

Hier tref je een overzicht van alle 9 rijscholen in Uden waaruit je kunt kiezen.

Je hebt in Uden iets meer kans van slagen (61%) tijdens je rijexamen dan in de rest van Nederland (57%).

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Uden een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Uden
kaart rijscholen Uden

Statistieken voor Uden

9

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Uden

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Uden en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Uden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Uden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Uden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Uden?

  Er zijn 9 rijscholen in Uden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Uden?

  De beste rijschool van Uden is Lemans Auto & Motorrijschool met een gemiddeld slagingspercentage van 77%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Uden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Uden is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Uden?

  Een rijles bij een rijschool in Uden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Uden volgen?

  Bij een van de 9 rijscholen in Uden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Uden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Uden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Uden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Uden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.