Rijscholen in Ureterp

2 rijscholen gevonden in Ureterp

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Ureterp of omgeving! Woon je in de buurt van Ureterp zoals Bakkeveen, Beetsterzwaag, Boelenslaan, De Wilp, Drachten, Drachtstercompagnie, Frieschepalen, Hemrik, Houtigehage, Kortehemmen, Olterterp, Rottevalle, Siegerswoude, Ureterp, of Wijnjewoude dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Ureterp

We hebben 2 rijscholen in Ureterp voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 62%. Mocht er in Ureterp geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Bakkeveen (1), Beetsterzwaag (1), Boelenslaan (1), Drachten (19), Rottevalle (1), en Ureterp (2). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Ureterp aanbieden.

In Boelenslaan ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 100%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Ureterp.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Drachten. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Drachten op 58%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Ureterp. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Ureterp
kaart rijscholen Ureterp

Statistieken voor Ureterp

2

rijscholen

62%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Ureterp

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Ureterp en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Ureterp en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Ureterp zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Ureterp

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Ureterp?

  Er zijn 2 rijscholen in Ureterp waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Ureterp?

  De beste rijschool van Ureterp is rijschool Wim/Bea Zwart-Koops met een gemiddeld slagingspercentage van 72%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Ureterp?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Ureterp is 62%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Ureterp?

  Een rijles bij een rijschool in Ureterp kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Ureterp volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Ureterp kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Ureterp en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Ureterp rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Ureterp te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Ureterp heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.