Rijscholen in Urk

5 rijscholen gevonden in Urk

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Urk of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Urk, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Urk werken ook in plaatsen als Espel, Tollebeek, of Urk

Slagingskans in Urk

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 5 rijscholen in Urk en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Urk ligt op 63%. Dat is met 6% een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde van 57%. Dat moet dan voor jou ook een succes worden!

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Urk een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Urk

Statistieken voor Urk

5

rijscholen

63%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Urk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Urk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Plaatsen in de buurt van Urk

Rijles in Espel Rijles in Tollebeek

Veel gestelde vragen over rijlessen in Urk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Urk?

  Er zijn 5 rijscholen in Urk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Urk?

  De beste rijschool van Urk is Rijschool Goosen met een gemiddeld slagingspercentage van 74%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Urk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Urk is 63%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Urk?

  Een rijles bij een rijschool in Urk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Urk volgen?

  Bij een van de 5 rijscholen in Urk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Urk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Urk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Urk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Urk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.