Rijscholen in Utrecht

Top 10 rijscholen voor rijles in Utrecht

Rijles volgen in Utrecht? Wij hebben alle rijscholen in Utrecht en omgeving gerangschikt op basis van slagingsperentage en ervaring van anderen. Zo kan jij de juiste keuze maken en starten met het halen van je rijbewijs.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.0927337,5.1493681

Rijles in Utrecht volgen

kaart rijscholen Utrecht

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Utrecht of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, De Bilt, De Meern, Groenekan, Houten, Huis ter Heide, Maarssen, Maartensdijk, Mijdrecht, Nieuwegein, Odijk, Oud-Zuilen, Utrecht, Westbroek, Zeist, of Zwanenburg woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Utrecht. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Utrecht

Utrecht heeft in totaal 80 rijscholen. Dit zijn relatief veel locaties waar je rijles kunt volgen. Wij hebben hier een overzicht van de beste scholen gemaakt waaruit je kunt kiezen.

Gemiddeld slagen er met 59% in Utrecht iets meer leerlingen voor hun eerste rijexamen dan in de rest van Nederland. Daar ligt het gemiddelde slagingspercentage 2% lager op 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Is er in Utrecht een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!