Rijscholen in Valkenswaard

5 rijscholen gevonden in Valkenswaard

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Valkenswaard of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Valkenswaard, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Valkenswaard werken ook in plaatsen als Bergeijk, Eindhoven, Leende, Riethoven, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, of Westerhoven

Slagingskans in Valkenswaard

Hier tref je een overzicht van alle 5 rijscholen in Valkenswaard waaruit je kunt kiezen.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Valkenswaard ligt op 66%. Dat is met 9% een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde van 57%. Dat moet dan voor jou ook een succes worden!

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Is er in Valkenswaard een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Valkenswaard

Statistieken voor Valkenswaard

5

rijscholen

66%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Valkenswaard en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Valkenswaard zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Valkenswaard

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Valkenswaard?

  Er zijn 5 rijscholen in Valkenswaard waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Valkenswaard?

  De beste rijschool van Valkenswaard is Bas van Meurs met een gemiddeld slagingspercentage van 83%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Valkenswaard?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Valkenswaard is 66%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Valkenswaard?

  Een rijles bij een rijschool in Valkenswaard kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Valkenswaard volgen?

  Bij een van de 5 rijscholen in Valkenswaard kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Valkenswaard en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Valkenswaard rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Valkenswaard te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Valkenswaard heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.