Rijscholen in Varsseveld

1 rijschool gevonden in Varsseveld

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Varsseveld of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Varsseveld zoals Doetinchem, Halle, Harreveld, Heelweg, Heurne, Mariënvelde, Varsseveld, Westendorp, Zelhem, of Zieuwent dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Varsseveld

We hebben in Varsseveld maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Varsseveld kunnen kijken, zoals in Doetinchem (21), Harreveld (1), Varsseveld (1), Zelhem (2), en Zieuwent (1).

Zo ligt in Zelhem het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 77%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Varsseveld.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Doetinchem. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Doetinchem op 61%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Varsseveld of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Varsseveld

Statistieken voor Varsseveld

1

rijscholen

64%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Varsseveld en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Varsseveld zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Varsseveld

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Varsseveld?

  Er is 1 rijschool in Varsseveld waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Varsseveld?

  De beste rijschool van Varsseveld is V.O.F. Rijschool- en Taxibedrijf Wisselink met een gemiddeld slagingspercentage van 64%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Varsseveld?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Varsseveld is 64%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Varsseveld?

  Een rijles bij een rijschool in Varsseveld kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Varsseveld volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Varsseveld kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Varsseveld en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Varsseveld rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Varsseveld te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Varsseveld heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.