Rijscholen in Veenendaal

16 rijscholen gevonden in Veenendaal

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Veenendaal of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Veenendaal woont of in de buurt zoals in Amerongen, Bennekom, De Klomp, Ede, Ederveen, Elst, Lunteren, Overberg, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal, Wageningen, of Zoelen, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Veenendaal

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 16 rijscholen in Veenendaal en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Je hebt in Veenendaal iets meer kans van slagen (61%) tijdens je rijexamen dan in de rest van Nederland (57%).

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Is er in Veenendaal een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Veenendaal
kaart rijscholen Veenendaal

Statistieken voor Veenendaal

16

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Veenendaal

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Veenendaal en omgeving

alle rijscholen in Veenendaal bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Veenendaal zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Veenendaal

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Veenendaal?

  Er zijn 16 rijscholen in Veenendaal waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Veenendaal?

  De beste rijschool van Veenendaal is Rijschool traffic master met een gemiddeld slagingspercentage van 90%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Veenendaal?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Veenendaal is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Veenendaal?

  Een rijles bij een rijschool in Veenendaal kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Veenendaal volgen?

  Bij een van de 16 rijscholen in Veenendaal kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Veenendaal en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Veenendaal rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Veenendaal te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Veenendaal heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.