Top 10 rijscholen voor rijles in Veeningen

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.6694862,6.3713321

Rijles in Veeningen volgen

kaart rijscholen Veeningen

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Veeningen of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Veeningen zoals Alteveer, Balkbrug, Broekhuizen, De Wijk, Echten, Hoogeveen, IJhorst, Koekange, Linde, Rogat, Veeningen, of Zuidwolde dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Veeningen

Wij hebben in Veeningen geen rijschool voor je gevonden, maar vlakbij in Balkbrug (3), De Wijk (2), Hoogeveen (17), IJhorst (1), Koekange (2), en Zuidwolde (2) zijn wel rijscholen beschikbaar. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de beschikbare locaties vlakbij Veeningen waar je rijles kunt volgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Veeningen heb je in De Wijk. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

Mocht je in Veeningen wonen, dan is Hoogeveen de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 17 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 64% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Veeningen. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!