Rijscholen in Veghel

17 rijscholen gevonden in Veghel

Ben je op zoek naar een rijschool in Veghel of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Veghel zoals Erp, Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Mariahout, Schijndel, Sint-Oedenrode, Uden, Veghel, of Vorstenbosch dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Veghel

Hier tref je een overzicht van alle 17 rijscholen in Veghel waaruit je kunt kiezen.

Met een gemiddeld slagingspercentage van 61% doen rijscholen in Veghel het iets beter dan het landelijk gemiddelde van 57%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Veghel gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Veghel

Statistieken voor Veghel

17

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Veghel bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Veghel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Veghel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Veghel?

  Er zijn 17 rijscholen in Veghel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Veghel?

  De beste rijschool van Veghel is Auto- en Motorrijschool Maas met een gemiddeld slagingspercentage van 81%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Veghel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Veghel is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Veghel?

  Een rijles bij een rijschool in Veghel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Veghel volgen?

  Bij een van de 17 rijscholen in Veghel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Veghel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Veghel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Veghel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Veghel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.