Rijscholen in Velp

7 rijscholen gevonden in Velp

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Velp of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Velp zoals Balgoij, Beers, Escharen, Gassel, Grave, Herpen, Langenboom, Leur, Nederasselt, Niftrik, Overasselt, Ravenstein, Reek, Schaijk, Velp, Wijchen, of Zeeland dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Velp

Hier tref je een overzicht van alle 7 rijscholen in Velp waaruit je kunt kiezen.

Rijscholen in Velp doen het met een gemiddeld slagingspercentage van 56% iets minder goed dan collega`s in de rest van Nederland. De kans van slagen tijdens het eerste rijexamen ligt 1% lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let dus goed op als je met rijlessen gaat beginnen in Velp dat je voor een rijschool kiest die een gemiddeld hogere score heeft.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Velp gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Velp

Statistieken voor Velp

7

rijscholen

56%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Velp en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Velp zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Velp

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Velp?

  Er zijn 7 rijscholen in Velp waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Velp?

  De beste rijschool van Velp is de Motorschool met een gemiddeld slagingspercentage van 94%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Velp?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Velp is 56%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Velp?

  Een rijles bij een rijschool in Velp kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Velp volgen?

  Bij een van de 7 rijscholen in Velp kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Velp en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Velp rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Velp te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Velp heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.