Rijscholen in Velsen-Noord

1 rijschool gevonden in Velsen-Noord

Ben je op zoek naar een rijschool in Velsen-Noord of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Velsen-Noord, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Velsen-Noord werken ook in plaatsen als Assendelft, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam-West, Uitgeest, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, of Wijk aan Zee

Slagingskans in Velsen-Noord

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Velsen-Noord ook een aantal rijscholen. In Assendelft (15), Beverwijk (13), Bloemendaal (1), Castricum (7), Driehuis (1), Haarlem (49), Heemskerk (16), IJmuiden (6), Santpoort-Noord (1), Santpoort-Zuid (1), Spaarndam (1), Uitgeest (5), Velsen-Noord (1), Velsen-Zuid (1), en Velserbroek (7) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Velsen-Noord geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Bloemendaal uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Haarlem. Daar zijn 49 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Haarlem op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Velsen-Noord of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Velsen-Noord

Statistieken voor Velsen-Noord

1

rijscholen

42%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Velsen-Noord en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Velsen-Noord zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Velsen-Noord

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Velsen-Noord?

  Er is 1 rijschool in Velsen-Noord waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Velsen-Noord?

  De beste rijschool van Velsen-Noord is Autorijschool Helling met een gemiddeld slagingspercentage van 42%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Velsen-Noord?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Velsen-Noord is 42%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Velsen-Noord?

  Een rijles bij een rijschool in Velsen-Noord kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Velsen-Noord volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Velsen-Noord kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Velsen-Noord en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Velsen-Noord rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Velsen-Noord te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Velsen-Noord heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.