rijschool Velsen-Noord

Rijlessen in Velsen-Noord volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Velsen-Noord

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Velsen-Noord en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.4733264,4.6498059

Rijles in Velsen-Noord volgen

kaart rijscholen Velsen-Noord

Ben je op zoek naar een rijschool in Velsen-Noord of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Velsen-Noord, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Velsen-Noord werken ook in plaatsen als Assendelft, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam-West, Uitgeest, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, of Wijk aan Zee

Slagingskans in Velsen-Noord

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Velsen-Noord ook een aantal rijscholen. In Assendelft (15), Beverwijk (13), Bloemendaal (1), Castricum (7), Driehuis (1), Haarlem (49), Heemskerk (16), IJmuiden (6), Santpoort-Noord (1), Santpoort-Zuid (1), Spaarndam (1), Uitgeest (5), Velsen-Noord (1), Velsen-Zuid (1), en Velserbroek (7) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Velsen-Noord geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Bloemendaal uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Haarlem. Daar zijn 49 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Haarlem op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Velsen-Noord of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!