rijschool Velsen-Zuid

Rijlessen in Velsen-Zuid volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Velsen-Zuid

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Velsen-Zuid en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.4568392,4.6680944

Rijles in Velsen-Zuid volgen

kaart rijscholen Velsen-Zuid

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Velsen-Zuid of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Velsen-Zuid zoals Amsterdam, Assendelft, Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemskerk, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam-West, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Westzaan, of Wijk aan Zee dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Velsen-Zuid

In Velsen-Zuid is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Amsterdam (197), Assendelft (15), Beverwijk (13), Bloemendaal (1), Driehuis (1), Haarlem (49), Heemskerk (16), IJmuiden (6), Santpoort-Noord (1), Santpoort-Zuid (1), Spaarndam (1), Velsen-Noord (1), Velsen-Zuid (1), Velserbroek (7), en Westzaan (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Bloemendaal uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amsterdam. Daar zijn 197 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amsterdam op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Velsen-Zuid of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!