Rijscholen in Velserbroek

7 rijscholen gevonden in Velserbroek

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Velserbroek of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Amsterdam, Assendelft, Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemskerk, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam-West, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Wijk aan Zee, of Zandvoort woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Velserbroek. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Velserbroek

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 7 rijscholen in Velserbroek en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Je hebt 10% meer kans van slagen bij een rijschool in Velserbroek (67%) dan in de rest van Nederland (57%). Dat gaat je zeker lukken!

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Velserbroek gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Velserbroek

Statistieken voor Velserbroek

7

rijscholen

67%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Velserbroek en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Velserbroek zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Velserbroek

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Velserbroek?

  Er zijn 7 rijscholen in Velserbroek waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Velserbroek?

  De beste rijschool van Velserbroek is Rijschool Detlef met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Velserbroek?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Velserbroek is 67%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Velserbroek?

  Een rijles bij een rijschool in Velserbroek kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Velserbroek volgen?

  Bij een van de 7 rijscholen in Velserbroek kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Velserbroek en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Velserbroek rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Velserbroek te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Velserbroek heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.