Rijscholen in Venhuizen

1 rijschool gevonden in Venhuizen

Ben je op zoek naar een rijschool in Venhuizen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bovenkarspel, Enkhuizen, Grootebroek, Hem, Hoogkarspel, Hoorn, Lutjebroek, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud, Wijdenes, of Zwaagdijk woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Venhuizen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Venhuizen

In Venhuizen is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Bovenkarspel (3), Enkhuizen (4), Grootebroek (2), Hem (1), Hoorn (20), en Venhuizen (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Bovenkarspel uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 64%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hoorn. Daar zijn 20 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hoorn op 57%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Venhuizen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Venhuizen

Statistieken voor Venhuizen

1

rijscholen

20%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Venhuizen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Venhuizen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Venhuizen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Venhuizen?

  Er is 1 rijschool in Venhuizen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Venhuizen?

  De beste rijschool van Venhuizen is Vector Training met een gemiddeld slagingspercentage van 20%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Venhuizen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Venhuizen is 20%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Venhuizen?

  Een rijles bij een rijschool in Venhuizen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Venhuizen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Venhuizen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Venhuizen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Venhuizen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Venhuizen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Venhuizen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.