Top 10 rijscholen voor rijles in Venhuizen

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.6646778,5.2065474

Rijles in Venhuizen volgen

kaart rijscholen Venhuizen

Ben je op zoek naar een rijschool in Venhuizen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bovenkarspel, Enkhuizen, Grootebroek, Hem, Hoogkarspel, Hoorn, Lutjebroek, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud, Wijdenes, of Zwaagdijk woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Venhuizen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Venhuizen

In Venhuizen is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Bovenkarspel (3), Enkhuizen (4), Grootebroek (2), Hem (1), Hoorn (20), en Venhuizen (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Bovenkarspel uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 64%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hoorn. Daar zijn 20 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hoorn op 57%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Venhuizen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!