Rijscholen in Vianen

10 rijscholen gevonden in Vianen

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Vianen of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Vianen zoals Benschop, Culemborg, Everdingen, Hagestein, Hei- en Boeicop, Houten, IJsselstein, Lexmond, Lopik, Lopikerkapel, Nieuwegein, Ossenwaard, Schalkwijk, Tull en 't Waal, Utrecht, Vianen, Zijderveld, of Zwanenburg dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Vianen

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 10 rijscholen in Vianen en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Je hebt in Vianen iets meer kans van slagen (60%) tijdens je rijexamen dan in de rest van Nederland (57%).

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Vianen gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Vianen
kaart rijscholen Vianen

Statistieken voor Vianen

10

rijscholen

60%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Vianen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Vianen en omgeving

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Vianen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Vianen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Vianen?

  Er zijn 10 rijscholen in Vianen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Vianen?

  De beste rijschool van Vianen is RWO Rijschool met een gemiddeld slagingspercentage van 87%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Vianen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Vianen is 60%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Vianen?

  Een rijles bij een rijschool in Vianen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Vianen volgen?

  Bij een van de 10 rijscholen in Vianen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Vianen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Vianen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Vianen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Vianen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.