Rijscholen in Vierakker

1 rijschool gevonden in Vierakker

Ben je op zoek naar een rijschool in Vierakker of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Vierakker woont of in de buurt zoals in Almen, Baak, Bronkhorst, Brummen, Eefde, Leuvenheim, Steenderen, Toldijk, Tonden, Vierakker, Vorden, Warnsveld, Wichmond, of Zutphen, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Vierakker

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Vierakker ook een aantal rijscholen. In Baak (1), Brummen (6), Eefde (3), Steenderen (1), Vierakker (1), Vorden (3), Warnsveld (2), en Zutphen (12) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Vierakker geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Vierakker heb je in Steenderen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 75%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zutphen. Daar zijn 12 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zutphen op 60%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Vierakker of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Vierakker
kaart rijscholen Vierakker

Statistieken voor Vierakker

1

rijscholen

52%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Vierakker

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Vierakker en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Vierakker en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Vierakker zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Vierakker

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Vierakker?

  Er is 1 rijschool in Vierakker waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Vierakker?

  De beste rijschool van Vierakker is Autorijschool/Handelsonderneming van der Linden met een gemiddeld slagingspercentage van 52%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Vierakker?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Vierakker is 52%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Vierakker?

  Een rijles bij een rijschool in Vierakker kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Vierakker volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Vierakker kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Vierakker en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Vierakker rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Vierakker te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Vierakker heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.