Rijscholen in Vlaardingen

24 rijscholen gevonden in Vlaardingen

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Vlaardingen of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Botlek, Delft, Geervliet, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Schipluiden, Spijkenisse, Vlaardingen, of Vondelingenplaat woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Vlaardingen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Vlaardingen

Hier tref je een overzicht van alle 24 rijscholen in Vlaardingen waaruit je kunt kiezen.

Rijscholen in Vlaardingen doen het gemiddeld 17% minder goed dan hun collega`s in Nederland. Slechts 40% slaagt voor het eerste rijexamen in Vlaardingen. Zoek altijd een rijschool met een hoog slagingspercentage en goede ervaringen.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Vlaardingen een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Vlaardingen

Statistieken voor Vlaardingen

24

rijscholen

40%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Vlaardingen bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Vlaardingen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Vlaardingen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Vlaardingen?

  Er zijn 24 rijscholen in Vlaardingen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Vlaardingen?

  De beste rijschool van Vlaardingen is Autorijschool Farao met een gemiddeld slagingspercentage van 64%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Vlaardingen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Vlaardingen is 40%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Vlaardingen?

  Een rijles bij een rijschool in Vlaardingen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Vlaardingen volgen?

  Bij een van de 24 rijscholen in Vlaardingen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Vlaardingen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Vlaardingen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Vlaardingen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Vlaardingen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.