Rijscholen in Vlijmen

9 rijscholen gevonden in Vlijmen

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Vlijmen of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in De Moer, Dongen, Drunen, Gilze, Goirle, Hilvarenbeek, Hulten, Molenschot, Riel, Rijen, Rijsbergen, Tilburg, of Vlijmen woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Vlijmen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Vlijmen

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 9 rijscholen in Vlijmen en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

De kans van slagen voor je rijexamen bij een rijschool in Vlijmen ligt met 64% heel wat hoger dan in der rest van Nederland (57%). Als dat geen succes wordt!

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Vlijmen een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Vlijmen

Statistieken voor Vlijmen

9

rijscholen

64%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Vlijmen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Vlijmen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Vlijmen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Vlijmen?

  Er zijn 9 rijscholen in Vlijmen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Vlijmen?

  De beste rijschool van Vlijmen is Rijschool Eye 4 You met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Vlijmen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Vlijmen is 64%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Vlijmen?

  Een rijles bij een rijschool in Vlijmen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Vlijmen volgen?

  Bij een van de 9 rijscholen in Vlijmen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Vlijmen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Vlijmen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Vlijmen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Vlijmen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.