Rijscholen in Vlissingen

11 rijscholen gevonden in Vlissingen

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Vlissingen of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Biggekerke, Breskens, Koudekerke, Middelburg, Nieuw en Sint Joosland, Oost-Souburg, Ritthem, of Vlissingen woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Vlissingen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Vlissingen

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 11 rijscholen in Vlissingen en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Vlissingen ligt op 57%. Dat is gelijk aan het landelijk gemiddelde van mensen die slagen voor hun rijexamen.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Is er in Vlissingen een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Vlissingen

Statistieken voor Vlissingen

11

rijscholen

57%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Vlissingen bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Vlissingen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Vlissingen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Vlissingen?

  Er zijn 11 rijscholen in Vlissingen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Vlissingen?

  De beste rijschool van Vlissingen is De Motorrijschool met een gemiddeld slagingspercentage van 89%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Vlissingen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Vlissingen is 57%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Vlissingen?

  Een rijles bij een rijschool in Vlissingen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Vlissingen volgen?

  Bij een van de 11 rijscholen in Vlissingen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Vlissingen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Vlissingen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Vlissingen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Vlissingen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.