Rijscholen in Vlodrop

1 rijschool gevonden in Vlodrop

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Vlodrop of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Herkenbosch, Melick, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg, of Vlodrop woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Vlodrop. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Vlodrop

In Vlodrop is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Herkenbosch (3), Roermond (21), Sint Odiliënberg (1), en Vlodrop (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Vlodrop heb je in Vlodrop. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Roermond. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Roermond op 62%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Vlodrop of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Vlodrop
kaart rijscholen Vlodrop

Statistieken voor Vlodrop

1

rijscholen

85%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Vlodrop

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Vlodrop en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Vlodrop en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Vlodrop zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Vlodrop

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Vlodrop?

  Er is 1 rijschool in Vlodrop waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Vlodrop?

  De beste rijschool van Vlodrop is V.O.F. Rijschool Sandra met een gemiddeld slagingspercentage van 85%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Vlodrop?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Vlodrop is 85%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Vlodrop?

  Een rijles bij een rijschool in Vlodrop kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Vlodrop volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Vlodrop kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Vlodrop en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Vlodrop rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Vlodrop te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Vlodrop heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.