Rijscholen in Voerendaal

4 rijscholen gevonden in Voerendaal

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Voerendaal of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Voerendaal, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Voerendaal werken ook in plaatsen als Amstenrade, Baneheide, Brunssum, Elkenrade, Eys, Gulpen, Heerlen, Hoensbroek, Hulsberg, Ingber, Kerkrade, Klimmen, Landgraaf, Nuth, Ransdaal, Scheulder, Schimmert, Schin op Geul, Simpelveld, Valkenburg, Voerendaal, Walem, Wijlre, Wijnandsrade, of Wittem

Slagingskans in Voerendaal

We hebben 4 rijscholen in Voerendaal voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 63%. Mocht er in Voerendaal geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Brunssum (6), Gulpen (1), Heerlen (25), Hoensbroek (4), Hulsberg (2), Kerkrade (14), Klimmen (1), Landgraaf (17), Ransdaal (1), Simpelveld (4), Valkenburg (6), Voerendaal (4), Wijlre (1), en Wijnandsrade (3). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Voerendaal aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Voerendaal heb je in Klimmen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerlen. Daar zijn 25 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerlen op 62%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Voerendaal. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Voerendaal

Statistieken voor Voerendaal

4

rijscholen

63%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Voerendaal en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Voerendaal zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Voerendaal

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Voerendaal?

  Er zijn 4 rijscholen in Voerendaal waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Voerendaal?

  De beste rijschool van Voerendaal is Chris Adams met een gemiddeld slagingspercentage van 84%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Voerendaal?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Voerendaal is 63%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Voerendaal?

  Een rijles bij een rijschool in Voerendaal kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Voerendaal volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Voerendaal kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Voerendaal en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Voerendaal rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Voerendaal te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Voerendaal heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.