Rijscholen in Vorden

3 rijscholen gevonden in Vorden

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Vorden of omgeving! Woon je niet in Vorden, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Vorden werken ook in plaatsen als Almen, Baak, Hengelo, Vierakker, Vorden, Warnsveld, Wichmond, of Zutphen

Slagingskans in Vorden

We hebben 3 rijscholen in Vorden voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 60%. Mocht er in Vorden geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Baak (1), Hengelo (20), Vierakker (1), Vorden (3), Warnsveld (2), en Zutphen (12). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Vorden aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Vorden heb je in Baak. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 65%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hengelo. Daar zijn 20 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hengelo op 61%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Vorden. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Vorden
kaart rijscholen Vorden

Statistieken voor Vorden

3

rijscholen

60%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Vorden

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Vorden en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Vorden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Vorden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Vorden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Vorden?

  Er zijn 3 rijscholen in Vorden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Vorden?

  De beste rijschool van Vorden is Autorijschool Ruesink met een gemiddeld slagingspercentage van 72%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Vorden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Vorden is 60%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Vorden?

  Een rijles bij een rijschool in Vorden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Vorden volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Vorden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Vorden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Vorden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Vorden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Vorden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.