Rijscholen in Vriezenveen

1 rijschool gevonden in Vriezenveen

Ben je op zoek naar een rijschool in Vriezenveen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Vriezenveen zoals Aadorp, Almelo, Daarle, Daarlerveen, Geesteren, Harbrinkhoek, Hoge Hexel, Mariaparochie, Sibculo, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar-Vriezenveensewijk, of Wierden dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Vriezenveen

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Vriezenveen ook een aantal rijscholen. In Aadorp (1), Almelo (22), Daarle (2), Geesteren (2), Harbrinkhoek (1), Sibculo (2), Vriezenveen (1), Vroomshoop (1), Westerhaar-Vriezenveensewijk (3), en Wierden (4) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Vriezenveen geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Aadorp uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 90%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Almelo. Daar zijn 22 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Almelo op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Vriezenveen of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Vriezenveen

Statistieken voor Vriezenveen

1

rijscholen

74%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Vriezenveen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Vriezenveen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Vriezenveen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Vriezenveen?

  Er is 1 rijschool in Vriezenveen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Vriezenveen?

  De beste rijschool van Vriezenveen is Tristan Kock Rijopleiding met een gemiddeld slagingspercentage van 74%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Vriezenveen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Vriezenveen is 74%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Vriezenveen?

  Een rijles bij een rijschool in Vriezenveen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Vriezenveen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Vriezenveen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Vriezenveen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Vriezenveen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Vriezenveen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Vriezenveen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.