Top 10 rijscholen voor rijles in Waalre

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.4319167,5.4175198

Rijles in Waalre volgen

kaart rijscholen Waalre

Ben je op zoek naar een rijschool in Waalre of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Waalre, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Waalre werken ook in plaatsen als Best, Eindhoven, Geldrop, Klundert, Knegsel, Nuenen, Steensel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, of Wintelre

Slagingskans in Waalre

Er zijn in Waalre 4 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 66%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Best (9), Eindhoven (84), Geldrop (8), Klundert (1), Knegsel (1), Nuenen (5), Steensel (1), Valkenswaard (5), Veldhoven (20), Waalre (4), en Wintelre (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Waalre aanbieden.

In Steensel ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 77%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Waalre.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Eindhoven. Daar zijn 84 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Eindhoven op 61%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Waalre. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!