Rijscholen in Waalre

4 rijscholen gevonden in Waalre

Ben je op zoek naar een rijschool in Waalre of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Waalre, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Waalre werken ook in plaatsen als Best, Eindhoven, Geldrop, Klundert, Knegsel, Nuenen, Steensel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, of Wintelre

Slagingskans in Waalre

Er zijn in Waalre 4 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 66%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Best (9), Eindhoven (84), Geldrop (8), Klundert (1), Knegsel (1), Nuenen (5), Steensel (1), Valkenswaard (5), Veldhoven (20), Waalre (4), en Wintelre (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Waalre aanbieden.

In Steensel ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 77%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Waalre.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Eindhoven. Daar zijn 84 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Eindhoven op 61%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Waalre. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Waalre
kaart rijscholen Waalre

Statistieken voor Waalre

4

rijscholen

66%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Waalre en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Waalre zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Waalre

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Waalre?

  Er zijn 4 rijscholen in Waalre waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Waalre?

  De beste rijschool van Waalre is Verkeersschool Van de Meerakker met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Waalre?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Waalre is 66%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Waalre?

  Een rijles bij een rijschool in Waalre kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Waalre volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Waalre kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Waalre en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Waalre rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Waalre te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Waalre heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.