Rijscholen in Waalwijk

13 rijscholen gevonden in Waalwijk

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Waalwijk of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Waalwijk zoals Andel, Babyloniënbroek, De Moer, Dongen, Drongelen, Drunen, Dussen, Eethen, Elshout, Genderen, Heusden, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Meeuwen, Sprang-Capelle, Waalwijk, of Waspik dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Waalwijk

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 13 rijscholen in Waalwijk en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Rijscholen in Waalwijk doen het gemiddeld 8% minder goed dan hun collega`s in Nederland. Slechts 49% slaagt voor het eerste rijexamen in Waalwijk. Zoek altijd een rijschool met een hoog slagingspercentage en goede ervaringen.

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Is er in Waalwijk een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Waalwijk
kaart rijscholen Waalwijk

Statistieken voor Waalwijk

13

rijscholen

49%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Waalwijk

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Waalwijk en omgeving

alle rijscholen in Waalwijk bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Waalwijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Waalwijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Waalwijk?

  Er zijn 13 rijscholen in Waalwijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Waalwijk?

  De beste rijschool van Waalwijk is Verkeersschool Snijders met een gemiddeld slagingspercentage van 77%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Waalwijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Waalwijk is 49%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Waalwijk?

  Een rijles bij een rijschool in Waalwijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Waalwijk volgen?

  Bij een van de 13 rijscholen in Waalwijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Waalwijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Waalwijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Waalwijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Waalwijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.