Rijscholen in Waarder

1 rijschool gevonden in Waarder

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Waarder of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bodegraven, Driebruggen, Gouda, Haastrecht, Hekendorp, Kamerik, Linschoten, Nieuwerbrug, Oudewater, Papekop, Reeuwijk, Snelrewaard, Waarder, Woerden, Zegveld, of Zwammerdam woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Waarder. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Waarder

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Waarder ook een aantal rijscholen. In Bodegraven (8), Driebruggen (2), Gouda (27), Haastrecht (2), Nieuwerbrug (2), Oudewater (4), Reeuwijk (2), Snelrewaard (1), Waarder (1), Woerden (9), en Zwammerdam (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Waarder geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Waarder het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 70%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Waarder.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Gouda. Daar zijn 27 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Gouda op 43%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Waarder of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Waarder
kaart rijscholen Waarder

Statistieken voor Waarder

1

rijscholen

70%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Waarder en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Waarder zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Waarder

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Waarder?

  Er is 1 rijschool in Waarder waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Waarder?

  De beste rijschool van Waarder is Autorijschool op weg met een gemiddeld slagingspercentage van 70%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Waarder?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Waarder is 70%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Waarder?

  Een rijles bij een rijschool in Waarder kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Waarder volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Waarder kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Waarder en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Waarder rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Waarder te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Waarder heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.