Rijscholen in Waddinxveen

6 rijscholen gevonden in Waddinxveen

Ben je op zoek naar een rijschool in Waddinxveen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Waddinxveen, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Waddinxveen werken ook in plaatsen als Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop, Gouda, Gouderak, Hazerswoude Dorp, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Reeuwijk, Waddinxveen, Zevenhuizen, of Zwammerdam

Slagingskans in Waddinxveen

Hier tref je een overzicht van alle 6 rijscholen in Waddinxveen waaruit je kunt kiezen.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Waddinxveen ligt op 65%. Dat is met 8% een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde van 57%. Dat moet dan voor jou ook een succes worden!

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Is er in Waddinxveen een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Waddinxveen
kaart rijscholen Waddinxveen

Statistieken voor Waddinxveen

6

rijscholen

65%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Waddinxveen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Waddinxveen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Waddinxveen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Waddinxveen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Waddinxveen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Waddinxveen?

  Er zijn 6 rijscholen in Waddinxveen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Waddinxveen?

  De beste rijschool van Waddinxveen is Verkeersschool Succes-Mimpen B.V. met een gemiddeld slagingspercentage van 78%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Waddinxveen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Waddinxveen is 65%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Waddinxveen?

  Een rijles bij een rijschool in Waddinxveen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Waddinxveen volgen?

  Bij een van de 6 rijscholen in Waddinxveen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Waddinxveen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Waddinxveen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Waddinxveen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Waddinxveen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.